Verhuur

Verhuur binnen- of buitenpiste

Zowel de buitenpiste als de overdekte binnenpiste kunnen gehuurd worden door groepen of individuele ruiters. Wel enkel met eigen paard en op afspraak. Voor meer informatie en concrete afspraken kan u mailen naar info@manegedennenhof.be. Wij verhuren volgens ‘rode’ of ‘zwarte’ momenten. Bij een zwart moment kan iedereen de piste blijven gebruiken en bedraagt de huur € 8 per paard per uur voor de accommodatie. Huur je een rood moment dan mag enkel jij de piste na reservatie via mail of telefoon gebruiken. Een aanvraag voor een rood moment moet minimaal 7 werkdagen vooraf aangevraagd worden. Rode momenten worden gecommuniceerd via de website en via mail voor de groep “pistegebruikers” en zijn te huur aan € 25 per uur.

Wie voor de eerste keer komt rijden, moet zich eerst registreren. Daarvoor kan je een afspraak maken via mail met een medewerker van de manege. U wordt dan op de hoogte gesteld van de richtlijnen en afspraken voor een vlot en veilig gebruik van de piste.

Wil je opgenomen worden in de mailinglijst van vaste pistegebruikers? Stuur dan een mail naar info@manegedennenhof.be. Zo word je persoonlijk op de hoogte gebracht van veranderingen/aanpassingen in het vaste schema van pistebezetting.

> Om te weten wanneer de piste standaard vrij of bezet is: bekijk website rooster bezetting Piste

> Aanpassingen op bovenstaand rooster zijn terug te vinden op de website onder “kalender”.

Verhuur stallen

Wij beschikken over 8 buitenstallen van 3,5m bij 3,5m voor pensionverhuur. Iedere stal heeft een luik naar de binnengang en een luik naar buiten. Daarnaast is er in iedere stal een automatische drinkbak aanwezig. Er is sociale interactie mogelijk tussen de paarden die naast elkaar staan. Onze stallen zijn voorzien van voldoende lichtinval en natuurlijk ventilatie.

In onze pensionstal is er een wasplaats & zadelkamer (1 zadelkast per stal is inbegrepen in de pensionprijs). Als het weer het toe laat genieten de paarden van 8 uur weidegang per dag, waarbij ze samen met een vriendje de weide delen. Onze weides zijn ook voorzien van automatische drinkbakken. In de winter wordt er hooi op de weide bijgevoederd.

Beide pistes kunnen gebruikt worden wanneer ze niet ingeroosterd zijn (lessen, therapie, rode momenten). Er zijn standplaatsen voor trailers van pensionklanten. Pensionklanten zijn vrij van keuze van dierenarts of hoefsmid.

Ik wil op de wachtlijst stalverhuur

Via onderstaand formulier kom je op de wachtlijst voor de huur van een stal.

Wachtlijst stalverhuur

Verhuur cafetaria

De ontmoetingsruimte wordt verhuurd voor privé-aangelegenheden aan een tarief van 110€/dag voor leden of €135/dag voor niet-leden. De verhuur kan op voorhand aangevraagd worden via info@manegedennenhof.be of 09/371 94 47.

> Bekijk het verhuurreglement voor de cafetaria