Laurens, Kim & Ma√Įt√©

Laurens

Hallo ik ben Laurens, coördinator van VZW Manege Dennenhof. Van kinds af vertoef ik tussen de paarden, meer zelfs, ik leerde paardrijden op Manege Dennenhof toen ik 8 jaar was. De manege kent dan ook geen geheimen meer voor mij. Als ik niet aan het werk ben op de manege, vind je me onder paarden als hoefsmid, want dat doe ik in bijberoep. In de vrije tijd die ik nog heb, vind je me (je kan het wel al raden) terug op de rug van 1 van mijn 2 paarden. Ik rij heel graag eventingwedstrijden, maar kan ook heel erg genieten van een jacht- of buitenrit. In de manege sta ik in voor de hippotherapiesessies, maar ook voor alles wat achter de schermen moet gebeuren.

Kim

Hoi, ik ben Kim. Ik ben de mama van Emiel en Lilli en getrouwd met Evert. In een vorig leven werkte ik als opvoedster en maatschappelijk werker in een voorziening voor kinderen met een mentale beperking en gedragsproblemen. Na de geboorte van Lilli maakte ik de sprong en startte ik in Manege Dennenhof. Na een postgraduaat hippotherapie mag ik mezelf hier de hippotherapeute noemen.

Ma√Įt√©

Hoi, ik ben Ma√Įt√©. Als net afgestudeerd dierverzorger startte ik op Manege Dennenhof met mijn eerste job. Ik deed er reeds enkele jaren vrijwilligerswerk, vakantiejob en heb er ook mijn stage gedaan. Ondertussen voel ik mij hier dus helemaal thuis. Naast mijn job op de manege volg ik een opleiding in Nederland waarin ik leer om paarden met probleemgedrag te helpen. Superinteressant! In mijn vrije tijd vind je mij tussen de dieren, bij vrienden en familie of aan het sporten.