Laurens, Kim & Orphee

Laurens

Hallo ik ben Laurens, coördinator van VZW Manege Dennenhof. Van kinds af vertoef ik tussen de paarden, meer zelfs, ik leerde paardrijden op Manege Dennenhof toen ik 8 jaar was. De manege kent dan ook geen geheimen meer voor mij. Als ik niet aan het werk ben op de manege, vind je me onder paarden als hoefsmid, want dat doe ik in bijberoep. In de vrije tijd die ik nog heb, vind je me (je kan het wel al raden) terug op de rug van 1 van mijn 2 paarden. Ik rij heel graag eventingwedstrijden, maar kan ook heel erg genieten van een jacht- of buitenrit. In de manege sta ik in voor de hippotherapiesessies, maar ook voor alles wat achter de schermen moet gebeuren.

Kim

Hoi, ik ben Kim. Ik ben de mama van Emiel en Lilli en getrouwd met Evert. In een vorig leven werkte ik als opvoedster en maatschappelijk werker in een voorziening voor kinderen met een mentale beperking en gedragsproblemen. Na de geboorte van Lilli maakte ik de sprong en startte ik in Manege Dennenhof. Na een postgraduaat hippotherapie mag ik mezelf hier de hippotherapeute noemen.

Orphee

Hallo, ik ben Orphee. Voor ik startte in de manege werkte ik 4 jaar als opvoedster in een voorziening. Zelf heb ik een paard genaamd Paco waar ik jaarlijks mee op trektocht ga en uren met spendeer. Ik richt mij vooral op natural horsemanship/ Parelli. De combinatie om met paarden en mensen met een beperking te werken is dan voor mij ook een droomjob.